Rovatok

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei LMP tagjaink blogja

Közélet! Vélemény! Lehet más a politika!

események

2011.03.10 Nyíregyháza, Luther u 5. Rolling Rock Söröző LMP klub Schiffer Andrással

fótóalbum

SZSZB LMP a facebookon

Friss topikok

Vágvölgyi Gusztáv - 4.sz választókerületi jelölt

2010.02.03. 14:32 D.Ö.

Vágvölgyi Gusztáv

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4. választókörzet, Nagykálló

 

43 éves felnőttképzéssel, szervezetfejlesztéssel, közösségfejlesztéssel foglalkozó civil vagyok. Civil mert a főiskola elvégzését követően már elkezdtem környezet és természetvédelemmel foglalkozni az E-misszió Egyesület kereteiben, majd az itt szerzett tapasztalatok útján elindulva jutottam el a fenntartható fejlődés megértéséhez és ez vezetett ahhoz, hogy ma az Inspi-Ráció Egyesület keretében civil szervezeteknek segítek abban, hogy céljaik megfogalmazásában, elérésében minél jobbakká váljanak. Életem során voltam kőműves segéd, ötvös, savsemlegesítő, rajztanár, kulturális és környezetvédelmi szervező, program és projekt vezető, környezetvédelmi referens, vállalkozó. Mára elmondhatom, hogy abból élek, amit én választottam, tudok és szeretek is csinálni.

Vajon a „pártoskodás” e civil életút feladása, az elvek elárulása?! Az LMP-ben biztos nem. Hinni akarom, hogy vissza lehet adni a szavak eredeti értelmét. A politika szó eredeti jelentése: részvétel a városállam (polisz) ügyeiben. A részvevők a homo politicus-ok, felelős döntéseket hozó aktív polgárok. Miniszter: szolga. Demokrácia: a nép uralma. Parlament: beszélni egymással (parler) De mit mutat a velünk élő történelem?! Udvari intrikák, móriczi Rokonok és politikai celebek. Korrupció, mutyizás. A szocialista jobboldalibb mint a konzervatív. Az értékrendeket menet közben könnyedén az önérdekekhez igazítják, a nagyberuházásokhoz utólag fércelik hozzá a magyarázó ideológiát.

Unom már piszkosul, és nem akarok beletörődni! Szerintem a politika fő feladata, hogy távlatokat, igazságos és átlátható feltételeket, esélyeket biztosítson. Az emberek pedig nem külső segítséget akarnak, hanem hogy hagyják őket tisztességesen és békében élni! Én erre törekszem és ehhez kérem az Ön bizalmát, februárban az ajánlószelvényét és áprilisi választásokon a szavazatát.

Ha szívesen támogatnának, kérem segítsenek ajánlószelvényükkel. Hívásra érte megyünk

 

Telefon: +3630/5546065

E-mail: nyiregyhaza@lehetmas.hu

Kopogtatócédula-gyűjtőhely:

Tabula Pláza Design Stúdió,

Nyíregyháza, Hősök tere 15. (OTP átjáró).

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szszblmp.blog.hu/api/trackback/id/tr331725479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Quinti 2010.02.22. 14:30:46

Tetszett, amit írt magáról illetve a politikai nézetéről. Mint az ön körzetébe tartozó szavazó, már leadtam önnek az ajánlószelvényt. Nagyon örülök, hogy vannak ilyen szemléletű politikusok/politikusjelöltek.
Kicsit szkeptikus vagyok ugyan, hogy a jelenlegi politikai kultúrán nagyot lehetne változtatni, de hinni akarom, hogy lehetséges és ezért szavazok önre illetve az LMP-re!
Sok sikert!

Quinti 2010.03.23. 14:02:19

Gratulálok a több, mint 750 cédulához! :-D
Már ha jól vagyok informálva innen: www.valasztas.hu/pv10vt/j51.jsp?JAZ=1269251025154&JTIP=2

Quinti 2010.03.23. 14:30:35

De miért ilyen halott ez a blog? :-S